Rahuliikumise KOOS/ВМЕСТЕ liidri Aivo Petersoni pöördumine Eesti elanike poole

Rahuliikumise KOOS/ВМЕСТЕ liidri Aivo Petersoni pöördumine Eesti elanike poole.

EU on surnud… ajusurnud… igaveseks…

Muudkui sülitame, sülitame ja sülitame … On aeg astuda need kaks astet ülesse, vajutada lingile ja astuda naabrite uksest sisse. Uksest, mis targal kasutusel annab meile võimaluse taaskord saada iseseisvaks, majanduslikult iseseisvaks.

No muidugi iseasi kui meile või meie “üleharitud” poliitikutele läheb üldse laste ja laste-laste ning vanurite homne heaolu korda. Tööinimeste olukorrast ma parem ei räägigi.

Läheme KOOS meiega uut Eestit looma, taastame KOOS need sillad ja kaevud. Viime Eesti uude edukasse arengujärku KOOS. MEIE teeme seda kui oma maa ja rahva patrioodid, nemad seal Toompeal ainult pläkutavad kui populistid….

Ole ka sina tegijate hulgas, ole võitjatega ühes paadis!

Aivo Peterson, kõiki eestimaalasi ühendav liikumise KOOS/ВМЕСТЕ asutaja

Jaga oma sõpradega!

6 комментарий на “Rahuliikumise KOOS/ВМЕСТЕ liidri Aivo Petersoni pöördumine Eesti elanike poole

  1. К сожалению Да наши политики сейчас делают все чтобы развалить Евросоюз, хотя может у них эти планы и были с самого начала поэтому и велась такая политика. Ведь Америке выгодно, чтобы Евросоюз развалился и раз политики ведут настоящий фокус направленный на Войну и обнищание своих стран – скорее это согласованная политика к развалу Евросоюза

Оставьте комментарий